27. feb. 2012

Spændende uge 1.

Hej og velkommen til en spændende uge, her på bloggen.
Jeg synes desværre at jeg selv at begyndt ikke at blogge særlig meget. Det er jeg selvfølelig rigtig ked af... Så først og fremmest undskyld. Så ville jeg også lige sige at mit ugentlige indlæg omkring mad er desværre allerede sluttet. Jeg synes selv det er svært at give jer opskrifter på alt jeg laver. Også laver jeg heller ikke særlig meget mad mere. Jeg ville selvfølelig komme med indlæg om mad. Men det laver jeg når jeg får lyst og tid.

Nå men nu til vores spændende uge. Jeg ville nemlig gøre lidt mere for bloggen så derfor ville jeg lave nogle forskellige sjove ting, herinde på bloggen denne uge. Jeg tror det bliver lidt en udfordring for mig selv, men nu prøver jeg.

I dag skal vi lege med bogstaver. Jeg ville nemlig give jer et lille fif til hvordan jeres kedelige væg inde på værelset skal se ud. Det er let og ser fantastisk godt ud.

  1. Gå ind på www.google.com og søg på fx. "Bogstavet a"
  2. Du går ind under billeder og finder det "a" du gerne ville bruge.
  3. Du kopir det ind i word og derefter udskriver du billedet (Du skal helst bruge hårdt papir/pap til at udskrive, så bliver det højt sandsynligt bedre).
  4. Nu kan du begynde at klippe dit "a"
  5. Sæt det nu op på din væg med enten klisterbånd eller abesnot.

En lille info er, at du skal HUSKE at der er nok blæk i din printer, da jeg selv glemte det. Resultatet blev dette: 


I morgen kommer der lidt inspirationsbilleder til foråret og når jeg har fået sat de rigtige farver ind i printeren :D

//Laura :)

Ingen kommentarer: